01. Een kleine introductie

Creëer dubbel zoveel impact met jouw boodschap!

Door beeld en geluid met elkaar te combineren, trek je meer de aandacht en komt je boodschap veel duidelijker en beter over. Ons brein is erg audio-visueel ingesteld waardoor het alles met geluid én beeld veel beter opslaat. Wil je dus dat jouw boodschap blijft hangen in de hoofden van jouw doelgroep? Denk dan eens wat grootser en ga voor een video!

02. Onze werkwijze

Met animatie brengen wij jouw verhaal op een verrassende en visuele manier tot bij de consument. Denk hierbij aan reclamespots, bedrijfsfilms, … Jouw boodschap zal op deze manier veel beter onthouden worden en meer impact creëren. Zie je het nog grootser en wil je nóg straffer uit de hoek komen? Dan kan je bij ons ook terecht voor 3D visualisaties!

Meer uitleg

Werkwijze Motion op maat

Onderzoek

Bij de ontwikkeling van een kwaliteitsvolle animatie gaan we op onderzoek naar alle bruikbare informatie om zoveel mogelijk te weten te komen over jouw bedrijf, de markt, de doelgroep en stijl waarin jouw bedrijf zich bevindt. In deze fase onderzoeken we ook de lengte van de video, de tijdspanne en alle verschillende mogelijke media waarbij jouw boodschap het beste tot zijn recht komt.

Script & storyboard

Vanuit jouw aangeleverde informatie gaan we over tot het schrijven van een pakkend en doelgericht verhaal. Wanneer je zelf al een duidelijk beeld hebt van welk verhaal je wilt vertellen, gaan we meteen over tot het creëren van moodboards en schetsen van karakters, typografische animaties, … Hierbij houden we steeds rekening met toekomstig gebruik zodat je de video op verschillende media kan aanbieden. Denk hierbij maar aan verkorte versies voor op social media, …

Uitwerking

Na goedkeuring van de storyboards, gaan we over tot de effectieve uitwerking van de animatie. Hierbij starten we steeds met het maken van voorafgaande stills, een statische voorstelling van de animatie. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van hoe de uiteindelijke animatie er zal uitzien. Hierna volgt het animeren van o.a. karakters, teksten, objecten, … Om de animatie nog meer kracht bij te zetten, voorzien wij ook graag achtergrondmuziek en een eventuele voice-over.

Lancering project

Wanneer jij volledig tevreden bent met het resultaat, kan jouw video gepubliceerd worden voor het grotere publiek. Denk maar aan video’s op social media, grote displays in het straatbeeld, …

Lionfield Motion op maat Over ons Werkwijze

03. Lionfield

‘Motion op maat’ maakt deel uit van Lionfield en is slechts één van de vele services die Lionfield aanbiedt. Neem snel eens een kijkje op de homepage van Lionfield en ontdek wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen.

Bezoek LionfieldLionfield Arrow